Linija koda > Proizvodi > CMS portali

CMS portali

Internet stranice, kada su u pitanju poslovni subjekti, već odavno nisu pokazatelj kretanja ukorak s vremenom već dio osnovne poslovne kulture i komunikacije.

U početku su to bile statičke stranice koje su nNEKI a sebi imale osnovne podatke o tvrtki, kontakte i sl. Evolucija tehnologije dovela je međutim do toga da korisnik prilikom dolaska na internet stranicu očekuje pregledan i logičan sadržaj koji će mu omogućiti da u što manjem broju koraka dođe do potrebne informacije ili da, u primjeru web trgovine, provede transakciju do kraja isključivo koristeći web sučelje.

Nekada su na stranicama bili dovoljni kontakt podaci ( telefon, fax i sl. ) dok danas korisnik web servisa očekuje online formular  za kontakt, “uživo” kontakt putem aplikacija poput Skype, MSN i sličnih servisa itd.

Potreba za ovakvom online prezentacijom dovela je do velikog broja više ili manje dobrih rješenja u obliku web platformi no kako to često biva u šumi riješenje često se čini nemogućim odabrati ono pravo riješenje.

Koristeći naše znanje i resurse jedno takvo riješenje, WordPress,  prilagodili smo

potrebama naših klijenata kako bi bili sigurni da im u tom pogledu možemo osigurati

sve potrebne funkcionalnosti.

Funkcionalnosti koje smatramo nužnima su:

 • mogućnost online izrada i uređivanje web sadržaja
 • da nije potrebno posebno tehničko znanje za uređivanje i ažuriranje web stranica, dovoljno je osnovno poznavanje interneta i uređivanja teksta na računalu
 • jednostavno upravljanje multimedijalnim sadržajem (fotografije, audio, video….)
 • dobra pozicioniranost na web tražilicama (Google, Yahoo, Altavista…)
 • da internet stranice možete uređivati s bilo kojeg računala povezanog na internet
 • da su internet stranice pregledne, ugodne za korištenje i informativne

Kada se ove funkcionalnosti nadopune sa lijepim i prilagođenimdizajnom te kvalitetnim sadržajem dobiva se kvalitetna i profesionalna prisutnost na internetu nužnu za uspješno online poslovanje.

Što trebate znati!

Kao što smo već rekli u šumi rješenja i ponuda teško je izdvojiti ono što treba Vama i ono što će i u budućnosti zadovoljiti Vaše potrebe. Pogledajmo koji su to koraci koji Vas čekaju ukoliko se odlučite za nas:

 1. Razgovor – svaka naša poslovna suradnja započinje razgovorom. U njemu ćemo doznati što želite, što trenutno imate i koji su vaši planovi u budućnosti. Prema Vašim odgovorima kreirati ćemo riješenje prilagođeno upravo Vašim potrebama.
 2. Domena –  Vaša internet adresa treba biti registrirana ( ukoliko želite .hr domenu ) odnosno kupljena ( ukoliko želite komercijalnu domenu kao što je .com, .net i sl. ). Naravno cijeli postupak registracije odnosno kupnje domene prepuštate našim djelatnicima
 3. Web dizajn – izrada vizualne podloške Vaše nove stranice. Ovdje imate mogućnost:
  1. kupiti gotovo riješenje na internetu
  2. kupiti gotovo riješenje koje ćemo mi za Vas prilagoditi Vašem poslovnom izgledu i željama
  3. izrada potpuno novog rješenja
 4. Web hosting – odnosno smještanje Vaše stranice na web server. Ovdje je riječ o smještanju Vaše stranice na jedan od naših servera ili smještanje na Vaš ili server treće strane
 5. Postavljanje web platforme na server
 6. Unos i uređivanje sadržaja
 7. Obuka za uređivanje i unos sadržaja

Treba napomenuti da klijent u svemu mora osigurati sadržaj koji će se stavljati na stranicu što, iako izgleda lagano, često je dio koji stopira cijeli projekt.

S naše strane nudimo usluge prijevoda ( višejezičnost stranica ), lekture i obrade teksta, grafičku obradu slika, obradu multimedijalnih sadržaja, izradu stranica na društvenim mrežama ( Facebook npr.), edukaciju zaposlenika… odnosno sve ono što može Vam trebati prilikom predstavljanje vaše tvrtke, proizvoda i/ili usluga na internetu.

Neki od naših projekata:

www.vulkal.hr

www.crofutsal.com

www.instalacijejosip.hr

www.zastitanaradu.hr