Linija koda > Usluge > Računalni sustavi > Izrada računalnih sustava

Izrada računalnih sustava

Dobro isplaniran računalni sustav je temelj svakoj modernoj računalnoj mreži koja bi trebala  funkcionirati gotovo besprijekorno.

Također, dobro planiranje računalne mreže omogućava dovođenje prekida u radu na minimum, a tako i gubitke nastale prekidom u radu računalne mreže koja je temelj svakog modernog poslovanja.

Izrada računalnih sustavaIpak iskustva pokazuju da greške u implementiranju su učestalije od greški u samom planiranju. Želja da se posao obavi u što kraćem roku dovodi do “prečaca” koji prije ili kasnije stvore ogromne probleme kako korisnicima mreže tako i onome tko održava takvu računalnu mrežu.

Striktnim slijeđenjem projekta računalne mreže i korištenje svih standarda jamči ne samo siguran i stabilan rad mreže nego i lako preuzimanje održavanja mreže odnosno nadogradnje.

Standardi koji su odavno određeni jamče da svaki sistem administrator ili mrežni administrator će moći bez problema raditi na mreži znajući osnovne standarde iprojektnu dokumentaciju.

Na žalost mnogo puta je baš ovaj dio podložan improvizacijama i “jednostavnijim” rješenjima.
U ovom dijelu Linija koda d.o.o. može vam pomoći implementiranjem mreže od strane svojih tehničara koji će slijediti standarde primjene ili će, kao konzultant, nadgledati samu primjenu i jamčiti vam implementaciju po standardima struke kao i završno testiranje računalne mreže, a time i garancije njene inspravnosti