Linija koda > Usluge > Računalni sustavi > Održavanje računalnih sustava

Održavanje računalnih sustava

Računalni sustavi su svakim danom sve sigurniji i stabilniji u svom radu no aplikacije i programi koji koriste računalnu mrežu su sve kompleksniji i zahtjevju sve više resursa pa su tako kvarovi i pogreške u radu neminovne. Veći dio tih pogreški dolazi iz samog korištenja računalnog sustava koji na dnevnoj bazi pokreću tisuće aplikacija od kojih mnoge, pogotovo one na Internetu, mogu biti inficirane malicioznim programima.
Održavanje računalnog sustva je djelatnost kojom naša tvrtka jamči svojim klijentima redovnu i nadasve ažurnu uslugu održavanja računalnog sustava.

Održavanje računalnih sustavaRedovna briga o računalnom sustavu jamči i konstantni nadzor nad svim dijelovima mreže, ranu dijagnostiku problema, a time i pravodobnu reakciju. Najosjetljiviji dijelovi sustava (serveri, aktivna mrežna oprema itd.) se svakodnevno nadziru udaljenim pristupom od strane naših djelatnika. Kako bi nadzor bio na razini 24/7 uveli smo dežursva kao i SMS osnosno E-mail sutav obavještavanja kojim smo osigurali prektički real time upućenost u ono što se dešava sa računalnim sustavom korisnika.

Ovakav način rada omogućava redovno nadgledanje računalnog sustava, a da sami korisnici nisu ni svjesni prisustva naših tehničara na mreži. Ovim se osigurava i nesmetani rad i korištenje mreže što znači da posao našeg klijenta ne trpi radi radova na mreži.

Potpisom ugovora naš klijent postaje siguran u činjenica da je njegov računalni sustav redovno nadziran i kako će eventualne poteškoće biti otklonjene u najkraćem mogućem roku.

Udaljeni nadzor nam omogućava da pomoću profesionalnih konzola pristupamo vašem računalu iz naših radnih prostorija gdje je reakcija svedena na samo par sekundi klikom klijenta na ikonicu: “Linija koda podrška korisnicima”