Linija koda > Usluge > Računalni sustavi > Projektiranje računalnih sustava

Projektiranje računalnih sustava

Linija koda d.o.o. nudi svojim klijentima usluge projektiranja računalnih sustava. Prilikom projektiranja vodimo se najnovijim spoznajama na području računalinih mreža i sustava.

Projektiranje računalnih sustavaNaši sistem administratori i programeri projektiraju računalne sustave za tvrtke koje nemaju potrebu ili mogućnost zapošljavanja vlastitih stručnjaka kao i za one tvrtke koje imaju vlastiti kadar i žele samo konzultantske usluge.

Naš stručni i osposobljeni kadar pomoći će Vam da putem metode “ključ u ruke” ili konzultantskim uslugama dobijete računalnu mrežu koja će odgovarativašim realnim potrebama, a biti će u stanju se lako prilagoditi povećanju radnih mjesta, novim tehnologijama i zahtjevima tržišnog poslovanja.

Ovdje treba napomenuti da za razliku od naše konkurencije Linija koda d.o.o. ne bavi prodajom računalne opreme tako da je jedina nit vodilja najbolje riješenje za našeg klijenta, a ne profit od trgovačkim marži.

Naši klijenti plaćaju isključivo naše znanje i rad pa nam je tako u zajedničkom interesu što bolji i stabilniji računalni sustav.

Prilikom cijelog procesa planiranja računalne mreže, zajedno sa klijentom, planiramo računalnu mrežu koja će biti skalabilna, moderna, pouzdana i lako održavana sa naglaskom naoptimalno ulaganje u računlani sustav od strane našeg klijenta.

Menagment našeg klijenta tako od samog početka aktivno sudjeluje u kreiranju računalnog sustava jer upravo oni mogu pružiti najbolju sliku o tome što se od sustava očekuje sada, a što u budućnosti. Prema našim iskustvima samo putem ovake suradnje može se doći do optimalnih riješenja gdje je uloga menagmenta da ukaže na potrebe poslovanja, a naša uloga da ponudimo riješenja za zadovoljavanje tih potreba.